Wilt u beleven hoe HiX zorgprofessionals en zorgprocessen (nóg beter) kan ondersteunen? Kom dan HiX-spiratie opdoen bij onze stand op de vakbeurs Zorg & ICT (14, 15 en 16 maart in Jaarbeurs Utrecht). Wij geven u graag een vrijblijvende demo in de nieuwste versie van HiX en praten u persoonlijk bij over de laatste ontwikkelingen en innovatieve oplossingen.


Patiënt als partner

Het hoofdthema van Zorg & ICT 2017 is ‘De patiënt als partner’. Een onderwerp waarvoor minister Edith Schippers van Volksgezondheid onlangs een versnellingsprogramma lanceerde zodat in 2020 alle Nederlanders digitaal toegang hebben tot hun medische gegevens. Een onderwerp ook waarmee ChipSoft al jaren koploper is. Met HiX kunnen ziekenhuizen het digitale inzicht per direct al bieden. Ons EPD betrekt patiënten online bij hun zorg. Denk aan 24/7 toegang tot medische gegevens, afspraken inplannen, uitslagen inzien, herhaalrecepten opvragen en eConsults voeren met behandelaars.


Maak een demo-afspraak

Wilt u live zien hoe patiëntparticipatie binnen HiX werkt? Of wilt u een algemene HiX-demonstratie of misschien gewoon een afspraak? Neem contact met ons op via communicatie@chipsoft.nl.


Beurs om niet te missen

Zorg & ICT is de grootste beurs op het gebied van ICT en innovatie binnen de zorg. U doet er inspiratie op voor het verbeteren van zorgprocessen en –toepassingen. Het is bovendien de ideale plaats om ervaringen en tips uit te wisselen met vakgenoten.

Graag tot ziens op onze stand!