Meer dan vijftig genodigden klonken gisteravond met elkaar op de opening van het nieuwe kantoor van ChipSoft in Antwerpen. Onze zorgpartners kwamen de nieuwe locatie bewonderen onder het genot van een glas, een maaltijd en een goed gesprek.

Het begin van de zomer luidde ook een nieuw begin in voor ChipSoft in België: de eerste werkdag op de nieuwe toplocatie Post X. Bijna drie maanden later nodigden we onze contacten uit voor een feestelijk openingsmoment.

Het gloednieuwe kantoor werd de afgelopen maanden afgewerkt en aangekleed, zodat het er nu piekfijn uitziet. De lokalen zijn voorzien van alle nodige uitrusting om klant-ziekenhuizen te ontvangen en eindgebruikers op te leiden. De verhuis zorgt er ook voor dat ons team nu alle ruimte heeft om nieuwe collega's te kunnen verwelkomen.

"Open en uitnodigend"

Dat konden onze zorgpartners gisteravond met hun eigen ogen zien. "De nieuwe locatie waar Chipsoft België gevestigd is, is open en uitnodigend, het vraagt gewoon om samen te werken aan de ontwikkeling van het EPD van vandaag én van morgen.", aldus Korneel Traen, Beleidscoördinator IT, AZ Delta. Samen vierden we een nieuw begin en de verderzetting van een positieve samenwerking.

"Het verheugt ons jullie te verwelkomen op onze nieuwe locatie. Met jullie, onze zorgpartners, klinken we op een mooie toekomst, zoals altijd onder het motto 'samen naar betere zorg'." zo luidde directeur Research & Development Robert Hardholt de avond in. Hij vertelde de aanwezigen over de historie van ChipSoft tot nu en blikte vooruit naar onze gezamenlijke toekomst.

Belgisch teamleider Marketing & Sales, Joke Vermeire, richtte vervolgens een woord van dank aan de klant-ziekenhuizen: "Zonder jullie waren we nooit geraakt waar we nu staan. Van harte dank om vanavond zo talrijk aanwezig te zijn." Na een korte rondleiding kregen de bezoekers een glas aangeboden en genoten ze van een buffet.

Toekomstgerichte groei

Om onze zorgpartners te kunnen blijven bijstaan met innovatieve zorg-ICT, had het team in België zo snel mogelijk meer capaciteit en dus meer ruimte nodig, bij voorkeur op een goed bereikbare locatie. We kregen een verdrievoudiging in kantoorruimte op een steenworp van station Antwerpen-Berchem. 

Verhoogde attractiviteit

Het kantoor in Post X is een nieuw hoofdstuk in de verdere groei van ChipSoft. Het positieve effect van de relocatie liet niet lang op zich wachten. We kregen opvallend meer sollicitanten over de vloer en konden in twee maanden tijd al negen nieuwe collega's verwelkomen op de verschillende afdelingen: softwareontwikkelaars, software consultants, pre-sales consultants en een nieuwe recruiter. Met een sterk, snelgroeiend team staan we meer dan ooit klaar voor de zorg.
 
Elke dag komen onze collega's vol enthousiasme binnengewandeld. Of ze nu met de fiets, de trein of de auto naar het werk komen: Post X is op alle manieren vlot bereikbaar. Dat merken ook onze zorgpartners, voor wie onze deur altijd openstaat.