​Met ChipSoft als ZIS/EPD-leverancier beschikt u over een partner die veel meer doet dan alleen het leveren van zorg-ICT. Wij denken met u mee, dagen u uit en realiseren samen de ideale oplossing voor uw instelling. Als het gaat om de dagelijkse ondersteuning van specialisten, maar ook als het gaat om de invulling van uw langetermijnstrategie ten aanzien van innovatie en patiëntveiligheid. Bovendien heeft u er door samenwerking met ChipSoft drie krachtige partners bij: uw patiënten, collega-zorginstellingen en HiX, onze totaaloplossing voor de zorg.


Als zorginstelling heeft u te maken met veel uitdagingen: nieuwe wetgeving, centralisatie van zorg, de roep om mobiele toepassingen, een groeiende transparantiebehoefte, de wens van patiënten om actief deel te nemen aan het eigen behandeltraject en ga zo maar door. Tegelijkertijd veranderen de technologische mogelijkheden snel en wordt 'gewoon' verwacht dat u kwaliteitszorg blijft bieden. Én dat uw ICT met de tijd meegaat. Veel zorginstellingen hebben inmiddels ontdekt dat ChipSoft dé partner is die het makkelijk maakt om alle bovenstaande uitdagingen te tackelen. Bent u de volgende?


Proactieve meedenker

Door partnerschap met ChipSoft slaat u vier vliegen in één klap: u betrekt uw patiënten optimaal bij hun behandeling, u communiceert geruisloos met collega-instellingen, u profiteert van de meest innovatieve zorg-ICT én u benut de kennis van een leverancier die al 30 jaar alle ins en outs van de zorg kent. ChipSoft vertaalt uw uitdagingen naar efficiënte oplossingen, zodat u zich volop kunt richten op uw core business. Wij luisteren naar uw behoeften, denken kritisch mee en komen proactief met oplossingen waar u zelf wellicht nog niet aan dacht.


Teamgenoot op de werkvloer

Veel klanten profiteren al jaren van onze zorgondersteuning. Onder meer veel specialisten ervaren onze totaaloplossing als een waardevolle teamgenoot op de werkvloer. Met name de vele mogelijkheden, tijdbesparende handigheden, hoge gebruiksvriendelijkheid en patiëntveiligheid noemen zij als positieve punten. Zo zijn patiëntverwisselingen niet mogelijk en ondervinden specialisten dagelijks de voordelen van beslisondersteuning en veiligheidschecks. Bovendien verloopt de communicatie met huisartsen snel en is de interactie tussen collega's binnen én buiten de instelling optimaal ondersteund.


Smart health en content updates

Onze ICT is niet alleen een partner voor de specialist, maar voor elke zorgmedewerker. Dat komt onder meer omdat wij bij de ontwikkeling van ICT-oplossingen veel aandacht besteden aan de context of use. Daarmee is ChipSoft uniek in zorgland. Context of use wil zeggen dat voor iedere werksituatie specifieke oplossingen zijn uitgedacht.

Onze software wéét waar zorgverleners mee bezig zijn en welk device zij daarbij hanteren. Uw professionals beschikken altijd over taakgerichte oplossingen die hen optimaal ondersteunen. Smart health, noemen wij dat. Doordat de medische content binnen onze oplossing periodiek wordt geüpdatet, beschikt iedere gebruiker over functionaliteiten die perfect aansluiten op zijn vakgebied.


Patiënt draagt bij aan zorg

Door zelfmanagement en zelfservice binnen HiX te faciliteren, promoveert u ook uw patiënten tot partner. Met onze ICT biedt u patiënten gebruiksvriendelijke tools waarmee zij actief bijdragen aan hun behandeling. Dit ontlast uw zorgverleners en patiënten ervaren hun eigen bijdrage als een prettige service. Via eConsult kunnen zij bijvoorbeeld contact opnemen met hun behandelaar en vanuit huis hebben ze inzage in de voortgang van hun ziektebeeld en de effecten van hun eigen gedrag. Dit bespaart hen (en u) kostbare bezoeken aan het ziekenhuis.


Betere samenwerking

Met de inzichten van ChipSoft verbetert u ook uw partnerships met collega-zorginstellingen. Als enige leverancier in Nederland bieden wij een oplossing waarmee u binnen één geïntegreerd ZIS/EPD samenwerkt met alle denkbare ketenpartners. Hierbij vloeien de ondersteuning voor de eerste-, tweede- en derdelijnszorg naadloos in elkaar over, waardoor u patiënten optimaal aan elkaar overdraagt.

HiX faciliteert ook de samenwerking met (mogelijke) fusiepartners. Het biedt dus voor iedere samenwerkingsvorm veilige opties om data uit te wisselen met collega-instellingen. Welke samenwerking uw voorkeur ook heeft, ChipSoft denkt mee en zorgt dat u daar het maximale uithaalt.


Zeker van stabiele toekomst

Kortom: samenwerken met ChipSoft betekent dat u een klankbord en sparringpartner heeft die op ieder gebied met u meedenkt en samen met u de beste oplossingen realiseert. U betrekt uw patiënten optimaal bij hun behandeling en bent direct klaar om de samenwerking met uw collega-instelling te optimaliseren. Daarbij profiteert u van de meest innovatieve oplossingen op het gebied van zorg-ICT. Daarom kunnen wij met stellige overtuiging zeggen: kiest u voor ChipSoft, dan kiest u voor een stabiele toekomst waarin u de komende decennia vooroploopt met continu vernieuwende zorg-ICT. Dat vinden wij zelf het minste wat u van een partner mag verwachten. 


Waardevolle managementinformatie

Met ChipSoft als partner zet u harde data eenvoudig om naar zeer waardevolle managementinformatie. Hierdoor bent u in staat vroegtijdig op trends en situaties in te spelen, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Onze tools bieden u op ieder moment de juiste stuurinformatie, zodat u competitief voordeel kunt creëren en u uw organisatie


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met communicatie@chipsoft.nl